Produktudvalg 


Til venstre kan du se vores udvalg af mouse bungees. De fås i øjeblikket i henholdsvis hvid og sort. Størrelserne på produkterne er ens, så det er udelukkende et spørgsmål om hvilken farve du ønsker. Vi har altid fri fragt på alle ordre. Du kan bestille produkterne ved at trykke på billederne til venstre. Der vil løbende komme flere produkter til undervejs. Det gælder både mouse bungees, men også andet gaming udstyr, såsom musemåtter og lignende. 


Har du idéer eller ønsker til produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil hjertens gerne hjælpe og lytte til vores kunder. Vi vil især gerne støtte eSport, med særligt fokus på det danske community. I fremtiden vil vi gerne kunne støtte de forskellige efterskoler der udbyder eSports linjer og forhåbentligt i fremtiden kunne være en del af eSport på internationalt niveau. Du kan læse mere om vores brand og hvem vi er her.

MOUSE BUNGEES

Mouse bungees er oplagt til den seriøse gamer eller til personen der ønsker at have styr på museledningen. Størstedelen af de professionelle Counter-Strike: Global Offensive spillere bruger en mouse bungee. Det sikrer at ledningen ikke giver unødige frekvenser, når musen bliver bevæget henover musemåtten eller bordet. Det er især essentielt inde for FPS genren, da ens sigte skal være så præcist som overhovedet muligt. Det kan dog også sagtens bruges inde for andre genre, såsom RTS. Generelt vil en mouse bungee give en bedre oplevelse og forhåbengtligt sikre dig bedre resultater.


Vi har flere forskellige farver, så din mouse bungee kan blive tilpasset til dit setup. Du kan få den i henholdsvis hvid, sort og rød. Der vil løbende blive opdateret lager og har i ønsker til flere farver, så kontakt os endelig. MOWEgear ønsker at være den førende forhandler af mouse bungees i Danmark. For os handler det om at sikre god kvalitet til knivskarpe priser. Vi mener at man betaler alt for meget for en mouse bungee hos de store mærker. Det vil vi gerne komme til livs. Derfor forhandler vi produkterne til fordelagtige priser, så alle kan få glæden af en mouse bungee.

MOWEgear - Friberg bruger mouse bungee