MOWEgear – Mouse bungee (Hvid)

179,00 DKK inkl. moms

Hvad er en mouse bungee?


Her finder du vores hvide version af vores mouse bungee. En mouse bungee bliver oftest brugt inde for gaming miljøet. Det er et redskab, der sørger for at holde dine museledning på plads. Det vil give dig mere præcise bevægelser og derfor bliver det særligt anvendt inde for FPS-spil. Størstedelen af de professionelle spillere i Counter-Strike: Global Offensive benytter sig af en mouse bungee.

Ikke på lager

Varenummer: 101

Beskrivelse

 

Hvilke produkter forhandler i?

Vores produkter er på lige niveau med mange af de store mærker der forhandler gaming udstyr. Forskellen er bare prisen på vores produkter. Du får en mouse bungee langt billigere hos os, samtidig med at den levere det samme resultat. Du behøver derfor ikke betale stort beløb for et så simpelt produkt som dette. For os handler det om at kunne levere et produkt der skaber værdi og kan erhverves til en knivskarp pris.

På nuværende tidspunkt forhandler vi udelukkende mouse bungees og ligger derfor alt vores fokus i dette produkt. Du får derfor en lækker mouse bungee, som kan fås i flere forskellige farver. Denne mouse bungee er i hvid, men vi har dem også i henholdsvis sort og rød. I fremtiden vil vi gerne kunne investere i udvikling af nyt gaming udstyr, så vi kan blande os på markedet. Vi vil dog altid sikre jer kunder de bedste priser, så i ikke behøver betale kassen for gaming udstyr, som har en tendens til at blive solgt til overpris. Det næste produkt vil højst sandsynligt være en musemåtte og i er mere end velkommen til at komme med ideer.

Yderligere information

Farve

,

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “MOWEgear – Mouse bungee (Hvid)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…